<p>Thanks, but it seems libXt.dylib is installed already in the folder /usr/X11R6/lib/</p><p>Any clue why it is not recognizing it? Path-related problems?<br></p><p></p><p>-Audun</p><br><div><span class="gmail_quote">On 7/2/08, <b class="gmail_sendername">Erik Auerswald</b> <<a href="mailto:auerswal@unix-ag.uni-kl.de">auerswal@unix-ag.uni-kl.de</a>> wrote:</span><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0;margin-left:0.8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">
Hi,<br> <br><br> On Wed, Jul 02, 2008 at 12:02:09PM +0200, Audun Mathias ygard wrote:<br> > Im trying to set up a Mac Mini as a NAS server, however I have problems<br> > building NAS. It seems the problems start during compilation with undefined<br>
 > symbols:<br> ><br> > + /usr/bin/cc -o ./libaudio.2.4.dylib~ -dynamiclib -install_name<br> > /usr/X11/lib/libaudio.2.dylib -current_version 2.4 -compatibility_version<br> > 2.4 AlibAsync.o Alibint.o AuErrDes.o AuFreeEData.o CloseSvr.o ConnSvr.o<br>
 > CrFlow.o DesFlow.o Flush.o HandleEv.o IDOfEvent.o KillClient.o NextEvent.o<br> > OpenSvr.o ReqEvent.o ScanEvents.o ScanTEvent.o SetElState.o GetElState.o<br> > SetElement.o GetElement.o SvrName.o Sync.o Xtutil.o ReadEl.o WriteEl.o<br>
 > Util.o SetElParms.o GetDevAttr.o SetDevAttr.o CrBucket.o DesBucket.o<br> > GetBucAttr.o ListBucket.o ListDevice.o GetSvrTime.o SetClsDwnMd.o<br> > GetClsDwnMd.o convutil.o fileutil.o monitor.o bcache.o globals.o Astreams.o<br>
 > ErrHndlr.o snd.o wave.o voc.o aiff.o 8svx.o sound.o soundlib.o mutex.o<br> > Undefined symbols:<br> >   "_XtAppAddWorkProc", referenced from:<br> >   __au_xt_synchandler in Xtutil.o<br> >   __au_xt_eventenqhandler in Xtutil.o<br>
 >   "_XtAppAddInput", referenced from:<br> >   _AuXtAppAddAudioHandler in Xtutil.o<br> >   "_XauGetBestAuthByAddr", referenced from:<br> >   __AuConnectServer in ConnSvr.o<br> >   "_XauDisposeAuth", referenced from:<br>
 >   __AuConnectServer in ConnSvr.o<br> >   "_XtRemoveInput", referenced from:<br> >   _AuXtAppRemoveAudioHandler in Xtutil.o<br> >   "_XtRemoveWorkProc", referenced from:<br> >   _AuXtAppRemoveAudioHandler in Xtutil.o<br>
 >   _AuXtAppRemoveAudioHandler in Xtutil.o<br> > ld: symbol(s) not found<br> <br> <br>The linker does not find libXt (libXt.dylib on MacOS X?).<br> <br><br> > Does anyone have experience with installing NAS in OS X?<br>
 <br> <br>I don't, sorry.<br> <br><br> > Also, I have installed X11 2.2.3 (from XQuartz), where xmkmf is not<br> > included, so had to install Fink xmkmf to get installation to work. Dont<br> > know if this has anything to do with the problems.<br>
 <br> <br>This might be part of the problem. You need to install the required libs,<br> I just don't know how the MacOS X packages containing them are called.<br> <br><br> Erik<br> </blockquote></div><br>